Parkeren

Welkom bij ons hotel, waar jouw comfort en gemak onze hoogste prioriteit hebben. Bij Amrâth Grand Hotel Frans Hals in Haarlem is betaald parkeren simpel en praktisch geregeld. Het hotel biedt gasten de mogelijkheid om te parkeren in de nabijgelegen parkeergarages.

Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek. Dankzij de centrale ligging van het hotel ben je binnen enkele minuten in het bruisende centrum van Haarlem, waar je kunt genieten van de historische bezienswaardigheden en gezellige winkels. Parkeren bij het hotel is gemakkelijk, zodat je optimaal kunt genieten van je verblijf in Haarlem zonder gedoe met parkeren.

Betaald parkeren

Amrâth Grand Hotel Frans Hals beschikt niet over een eigen parkeerplaats. Er zijn wel verschillende parkeergarages of parkeerplekken in de omgeving waar je tegen betaling gebruik van kunt maken tijdens je verblijf.

Routebeschrijving hotel

Amrâth Grand Hotel Frans Hals Haarlem bevind zich op het volgende adres: Damstraat 10, 2011 HA Haarlem.

Voer bovenstaand adres in de navigatie in of volg de routebeschrijving. Volg de borden op de A9 richting Haarlem en neem afslag richting N20 Haarlem/Zandvoort.

Vervolg je weg via de N205 en sla rechtsaf naar de N208 richting Haarlem-Centrum blijf de borden naar Haarlem-Centrum volgen. Sla daarna linksaf naar de Damstraat. Amrâth Grand Hotel Frans Hals bevindt zich dan aan jouw linkerkant.
 

Parkeergarages in de omgeving

In de omgeving van het hotel zijn er voldoende openbare parkeergarages. Parkeer de auto tegen betaling in één van de onderstaande parkeergarages. Deze garages zijn op loopafstand van het hotel en zijn 24 uur per dag geopend. 

  • Parkeergarage De Appelaar
  • Parkeergarage de Kamp Haarlem
  • Parkeren Haarlem ingang 
  • ParkBee Jansstraat