Contact

Amrâth Grand Hotel Frans Hals is gelegen in het centrum van Haarlem, op 30 minuten rijden van Amsterdam en Schiphol. Het hotel is zowel met het openbaar als met de auto goed bereikbaar. Direct onder het hotel vindt u de publieke parkeergarage ‘De Appelaar’, waar u uw auto kunt parkeren.

Amrâth Grand Hotel Frans Hals

Damstraat 10, 2011 HA Haarlem
T: 023 518 1818
E: info@hotelfranshals.nl

Contactformulier

Mocht u een vraag of een verzoek hebben, dan kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij zijn u graag van dienst.

Praktische Informatie

Parkeren

Direct onder het hotel vindt u de publieke parkeergarage ‘De Appelaar’. Deze parkeergarage behoort niet tot het hotel, dus we kunnen helaas geen parkeerplaats voor u reserveren. Voor andere parkeermogelijkheden in de stad kunt u het beste contact met de receptie opnemen, zij denken graag met u mee.

Aan de rand van het centrum kunt u kosteloos parkeren bij “P+R Woudplein”, vanuit deze parkeerplaats kunt u gemakkelijk naar de binnenstad van Haarlem reizen met het openbaar vervoer.

Openbaar vervoer

Door de unieke locatie is Amrâth Grand hotel Frans Hals perfect gelegen nabij het Centraal Station. Diverse bussen rijden naar het centrum, daarmee raden wij aan uit te stappen bij de halte ‘Centrum / Verwulft’. Door de hoofdstraat loopt u binnen twee minuten naar het hotel. Om de prachtige stad te ervaren, kunt u ook vanaf het Centraal Station naar het hotel lopen. Deze wandeling duurt ongeveer 10 minuten.

Huisdieren

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan tijdens uw verblijf in Amrâth Grand Hotel Frans Hals.