Ideale locatie voor uw zakelijke bijeenkomst

Amrâth Grand Hotel Frans Hals is gelegen op 30 minuten van Amsterdam en Schiphol en is door deze centrale locatie uitermate geschikt voor jouw zakelijke bijeenkomsten of een (privé) diner in Haarlem. Wij bieden diverse multifunctionele zalen met daglicht aan, in zowel ons eigen hotel als bij dichtbijgelegen externe locaties. Het hotel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en direct onder het hotel kan je jouw auto betaald parkeren bij parkeergarage “De Appelaar”.

Bekijk hieronder alle informatie over onze vergaderarrangementen en -zalen op gepaste afstand.

Wist je dat alle vergaderarrangementen al vanaf 4 personen te boeken zijn?

Zalenoverzicht en vergaderarrangementen

 

Vergadermogelijkheden

Het hotel is de perfecte locatie om een zakelijke bijeenkomst in de binnenstad te combineren met een overnachting. Amrâth Grand Hotel Frans Hals beschikt over een eigen ruime vergaderzaal met daglicht geschikt voor een bijeenkomst met 40 personen (receptie-opstelling).

Voor grotere bijeenkomsten bekijken wij graag de mogelijkheden bij één van de externe locaties waarmee het hotel een goede samenwerking heeft, waardoor een capaciteit tot 1500 gasten geen enkel probleem is.

Ontdek onze vergaderzaal

Vergaderen in Haarlem

Amrâth Grand Hotel Frans Hals werkt samen met diverse vergaderlocaties in de nabije omgeving om zo de optimale service aan onze gasten te kunnen bieden. Wanneer je jouw overnachting wil combineren met een bijeenkomst, dan kijken wij graag met je mee naar de mogelijkheden bij de zalen van onze partners. Zij zijn op twee minuten loopafstand van het hotel gelegen.

Bekijk de externe vergaderzalen