Magische kerst bij Amrâth Grand Hotel Frans Hals

Laat de kerstmagie tot leven komen in Amrâth Grand Hotel Frans Hals Haarlem en beleef dit jaar een onvergetelijke kerst met vrienden en familie! Wij staan klaar om jouw kerstperiode echt bijzonder te maken. Ontdek ook al het prachtigs wat Haarlem te bieden heeft tijdens deze feestelijke dagen. Laat de warmte en gezelligheid van kerst bij ons samenkomen voor een kerst om nooit te vergeten!

 

Overnachten tijdens de kerst

Profiteer van vrijdag 22 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024 van 20% korting op een overnachting inclusief ontbijt.

Boek met 20% korting

Dineren tijdens de kerst

Haarlem staat bekend om haar vele restaurants in de binnenstad! Ook tijdens de gezellige kerstdagen staan de restaurants in het historische centrum klaar om je een geweldige culinaire ervaring te geven!

 

Tips om alles uit de kerst te halen

Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor je bezoek aan Haarlem? De medewerkers van Amrâth Grand Hotel Frans Hals raden de volgende activiteiten aan:

  • Kerstmarkt Haarlem - Van vrijdag 8 december tot en met zondag 10 december 2023 wordt de binnenstad van Haarlem omgetoverd tot één van de grootste en gezelligste kerstmarkten in Nederland. 
  • Kerstcircus Haarlem - Bezoek dit jaar het Kerstcircus in Haarlem. Zij pakken dit jaar groots uit met het 30-jarig jubileum. Het Kerstcircus begint op vrijdag 22 december 2023 en eindigt op zondag 7 januari 2024.
  • Kerstsamenzang Nieuwe Kerksplein - De gezelligste kerstzang met de mooiste         oud-Hollandse kerstliederen. Op zondag 24 december 2023 geniet je van een sfeervol en gezellig kerstsamenzang op het Nieuwe Kerksplein in Haarlem.