Kunst van de Haarlemse meesterschilder: Frans Hals

Dit jaar schitteren de meesterwerken van Frans Hals niet alleen in het Frans Hals Museum in Haarlem, maar prijken deze ook voor het eerst in de geschiedenis in het Rijksmuseum in Amsterdam. Stap in het leven van Frans Hals, wandel door de schitterende straten van Haarlem en maak jouw weekend compleet met een bezoek aan deze bijzondere en tijdelijke expositie in Amsterdam. 

Boek het Frans Hals in Haarlem-arrangement en ontdek de kunst en het verhaal van deze meesterlijke schilder!

 

'Frans Hals in Haarlem'-arrangement

Stap in de wereld van Frans Hals met het 'Frans Hals in Haarlem'-arrangement.

Geniet van een heerlijke overnachting inclusief ontbijt, een welkomstdrankje bij aankomst in het hotel, de stadswandeling 'in de voetsporen van Frans Hals' en natuurlijk 2 toegangskaarten tot het Frans Hals Museum.

Boek dit arrangement

Frans Hals in het Rijksmuseum

Voor het eerst in de geschiedenis zijn de meesterwerken van Frans Hals te bewonderen in het Rijksmuseum. Van 16 februari 2024 tot en met 9 juni 2024 wordt in de Philipsvleugel van het Rijksmuseum een internationale collectie van meer dan 50 sleutelwerken tentoongesteld, samengesteld uit de meesterwerken van Frans Hals.

Ontloop de wachtrij en bestel je toegangskaarten voor het Rijksmuseum direct bij de receptie van het hotel!

Frans Hals Museum

Het Frans Hals Museum is hét kunstmuseum van Haarlem en verdeeld over twee locaties: HAL en HOF. Hier vind je de grootste collectie schilderijen van Frans Hals en andere beroemde Haarlemse kunstenaars. Ontmoet 16de en 17de-eeuwse, moderne en hedendaagse kunst in twee schitterende historische gebouwen in de oude binnenstad.
 

Frans Hals stadswandeling

Stap in de wereld van meesterschilder Frans Hals. Tijdens deze stadswandeling word je meegenomen door smalle straatjes en langs de bekende grachten van Haarlem. Je wandelt langs plekken waar 'de meester van de lach' heeft gewoond en gewerkt. Je komt alles te weten over wat er in die tijd in de stad gebeurde.