•  It's Summer Time Amrâth Hotels Summer zomeractie korting

It's Summer time bij Amrâth Grand Hotel Frans Hals

Laat de zomer tot leven komen in Amrâth Grand Hotel Frans Hals en beleef een onvergetelijke tijd met vrienden en familie! Wij staan klaar om jouw zomerse verblijf compleet te maken. Ontdek al het moois wat Haarlem te bieden heeft. Laat de warmte en gezelligheid van de zomer bij ons samenkomen voor een ervaring om nooit te vergeten!

Overnachten tijdens de zomer

Geniet deze zomer van een ontspannen overnachting bij Amrâth Grand Hotel Frans Hals. Profiteer van dinsdag 18 juni 2024 tot en met zondag 22 september 2024 van 20% korting op een overnachting inclusief ontbijt.

Boek met 20% korting

Dineren tijdens de zomer

Haarlem staat bekend om haar uitstekende keuken. Ook deze zomer is het weer 4 dagen lang culinair genieten op de Grote Markt tijdens Haarlem Culinair.

Genieten tijdens de zomer

Geniet van onze zomerspecial voor 2 personen. Bestel je Korenwolf Witbier of Será Amrâth en ontvang een portie heerlijk borrelgarnituur van het huis! Kom langs en proef de zomerse gezelligheid.

Tips om alles uit de zomer te halen

Kun je nog wat inspiratie voor je bezoek aan Haarlem gebruiken? De medewerkers van Amrâth Grand Hotel Frans Hals raden de volgende activiteiten aan:

  • TAPT Festival Haarlem - Het TAPT Festival in Haarlem is een gezellig evenement waar je kunt genieten van verschillende soorten bier met lekkere hapjes. Het festival vindt plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 juli 2024.
  • Haarlem Jazz & More Festival - Van woensdag 14 tot en met donderdag18 augustus 2024 verandert Haarlem in een jazzparadijs met het Haarlem Jazz & More Festival. Dit vierdaagse evenement biedt een diversiteit aan jazzoptredens op verschillende locaties in de stad, waardoor liefhebbers van muziek volop kunnen genieten.
  • ProefPark Haarlem -  Op vrijdag 30 augustus, zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2024 vindt het ProefPark in Haarlem plaats. Tijdens dit evenement kun je genieten van diverse culinaire hoogstandjes. Het biedt een ideale gelegenheid om lokale gerechten te proeven en te ontspannen met vrienden en familie in de zomerzon van Haarlem.