Verblijf met het hele gezin in Amrâth Grand Hotel Frans Hals!

Ben je van plan om met de hele familie een weekendje weg te gaan of een korte vakantie in Nederland te houden?

Amrâth Grand Hotel Frans Hals; perfect gelegen in het centrum van Haarlem is de ideale locatie voor jouw gezin!

Overnachten in Haarlem

Ga er samen met hele gezin op uit! Met het familie arrangement overnachten kinderen tot 12 jaar gratis én genieten ze van een heerlijk ontbijt. Zo starten jullie de dag vol energie om samen de leukste activiteiten te ondernemen en mooie herinneringen te maken. 

Boek direct het familie arrangement en ga samen op avontuur!

Ontdek het familie arrangement

 

Nieuw: Amrâth Kidslijn

Kinderen voelen zich thuis in onze Amrâth hotels. Helemaal met de gloednieuwe Amrâth Kidslijn! Verras jouw kind tijdens je verblijf met één van de nieuwe Amrâth kids producten. Met de Amrâth Kids producten kunnen de kinderen zich tijdens het gehele verblijf vermaken. 

Boek de Amrâth kids producten al tijdens het reserveren van de overnachting. Wij zorgen ervoor dat deze bij aankomst in het hotel al op jullie kamer liggen. Niet vooraf besteld? Geen paniek, de kids producten zijn natuurlijk ook in het hotel te koop.

MemorieKinderbord
SlapwrapKnuffel
SleutelhangerDrinkbeker
SpelletjesboekPlacemat
KleurplaatKleurpotloden

 

Tips om alles uit je verblijf te halen

Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor je bezoek aan Haarlem? De medewerkers van Amrâth Grand Hotel Frans Hals raden de volgende familie activiteiten aan:

  • Teylers Museum -  Het Teylers museum is een museum voor wetenschap en kunst. Dit museum is het oudste mseum in Nederland. Ontdek de mooiste verhalen uit de collectie met verschillende speurtochten of volg één van de gratis workshops verbonden aan de lopende expositie.
  • Linnaeushof - Op nog geen kwartier rijden van het centrum van Haarlem met de auto ligt de grootste speeltuin van Europa. In totaal zijn er 350 speeltoestellen en attracties waar de kinderen de hele dag lekker bezig mee kunnen zijn.  Ook zijn er attracties zoals botsauto’s, een treint, een monorail en een kartbaan. 
  • Frans Hals Museum - In het Frans Hals museum ontdek en vind je de grootste collectie schilderijen van Frans Hals ter wereld van de 17de eeuw. In het museum kun je naast de Frans Hals schilderijen ook werken van andere beroemde kunstenaars bewonderen. Kom gluren in het poppenhuis of ga zelf op ontdekking door het museum met de interactieve speurtocht.