Agenda

Kunstlijn Haarlem 1 nov 2019 - 3 nov 2019

Kunstlijn Haarlem

De grootste, oudste en leukste open atelier route van Nederland. Kunstenaars uit Haarlem en omstreken zetten hun deuren open voor hun publiek. Solo- en groepstentoonstellingen zijn te bezoeken in open ateliers, galeries en musea.

Het eerste weekend van november bruist het in Haarlem! De stad verandert in een grote cultuurtempel waarin beeldende kunst centraal staat. Er is schilderkunst, beeldhouwkunst en design, maar ook, film, dans en theater. Naast de verschillende exposities en open galerieroutes zijn er nog vele andere culturele activiteiten. 

Meer informatie
Intocht Sinterklaas 17 nov 2019

Intocht Sinterklaas

Op zondag 17 november zal Sinterklaas weer met zijn Pieten verschijnen op het Spaarne om een bezoek te brengen aan de binnenstad van Haarlem. De pakjesboot komt vanuit de richting van Heemstede aangevaren. Het zal ook dit jaar weer gezellig worden met zingende, dansende en vrolijke Pieten. Nadat de Sint voet aan land heeft gezet stapt hij op de rug van Amerigo om een rondrit door de stad te maken. Aangekomen op de Grote Markt wacht hem een enorm ontvangst met de burgemeester als één van de gespannen wachtende Sint-fans.

Meer informatie
Kerstmarkt Haarlem 7 dec 2019 - 8 dec 2019

Kerstmarkt Haarlem

De binnenstad van Haarlem wordt zaterdag 7 en zondag 8 december omgetoverd tot één grote kerstmarkt. Een lint van honderden kramen slingert zich door de binnenstad.
Deze kerstmarkt in is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste en gezelligste kerstmarkten in Benelux. Er staan ruim 300 kerstkramen opgesteld langs de Kruisstraat, Krocht, Nieuwe Groenmarkt, Zijlstraat, Grote Markt, Koningstraat, Botermarkt, Gierstraat en het Proveniersplein.

Meer informatie
Kerstcircus Haarlem 20 dec 2019 - 5 jan 2020

Kerstcircus Haarlem

Kerstcircus Haarlem presenteert deze kerst het programma “INTO THE FUTURE” met artiesten uit binnen- en buitenland.

Meer informatie