Agenda

Keukenhof 21 mrt 2019 - 19 mei 2019

Keukenhof

De Keukenhof in Lisse is de grootste bloementuin ter wereld met ruim zeven miljoen bloembollen die ieder seizoen weer worden geplant. Het is één van de mooiste attracties in Nederland, waar ook veel buitenlandse toeristen op af komen. Keukenhof is slechts 8 weken per jaar geopend en trekt in die korte tijd meer dan een miljoen bezoekers. Op de kleurrijke bloemenvelden rondom de lentetuin kun je prachtige bloeiende voorjaarsbloemen zien zoals krokussen, narcissen, tulpen en hyacinten. De tentoonstellingen in de bloementuin staan in 2019 in het kader van het thema Flower Power.

Meer informatie
Haarlemse Kermis Grote Markt 13 apr 2019 - 28 apr 2019

Haarlemse Kermis Grote Markt

De kermis op de Grote Markt zal dit jaar losbarsten op zaterdag 13 april en plaatsvinden tot en met zondag 28 april.

De altijd gezellige kermis is ook dit jaar weer even leuk! Elke dag kun je genieten van de leuskte attracties, spellen en lekkernijen. Op een aantal dagen zijn er speciale evenementen.

Meer informatie
Bloemencorso van de Bollenstreek 13 apr 2019 - 14 apr 2019

Bloemencorso van de Bollenstreek

Het 72ste Bloemencorso van de Bollenstreek rijdt op zaterdag 13 april vanuit Noordwijk, door de Bollenstreek naar Haarlem. Omstreeks 21.30 uur rijden de verlichte praalwagens het centrum van Haarlem binnen rijden.

Op zondag 14 april staan de praalwagens op de Gedempte Oude Gracht / Nassaulaan opgesteld. 

Het thema voor het Bloemencorso 2019 is 'Changing World'. 

Meer informatie
Koningsdag 27 apr 2019

Koningsdag

Koningsdag in Haarlem is feest voor jong en oud! In Haarlem vindt u een grote diversiteit aan activiteiten en feestelijkheden; bezoek de vrijmarkt, de optredens en vele feesten. Daarmee belooft het een stralende Koningsdag te worden.

Meer informatie
Bevrijdingsfestival 5 mei 2019

Bevrijdingsfestival

Op 5 mei 2019 vindt voor de 39e keer het bevrijdingsfestival Bevrijdingspop plaats in de Haarlemmerhout in Haarlem. Bevrijdingspop is het oudste en grootste bevrijdingsfestival van Nederland en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Meer informatie