Agenda

Oktober = Kindermaand 1 okt 2017 - 31 okt 2017

Oktober = Kindermaand

Ieder jaar is de maand oktober Kindermaand in Haarlem. Dat betekent een maand die bol staat van verrassingen, leuke, spannende en creatieve activiteiten speciaal voor kinderen.

Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen zich verheugen op een bont programma van theatervoorstellingen, films, knutselen, voorleesfeesten en workshops. Maar ook spannende en verrassende museumactiviteiten, sportactiviteiten en paddenstoelenexcursies komen aan bod.

Meer weten
Kunstlijn Haarlem 3 nov 2017 - 5 nov 2017

Kunstlijn Haarlem

Dit toonaangevende evenement voor hedendaagse kunst is het oudste en grootste kunstevenement van Haarlem.

Ruim 300 kunstenaars in Haarlem en omliggende gemeenten stellen hun deuren open voor publiek. Musea, galeries, chambre d'amis doen mee. 

Kunstlijn 2017 zorgt voor een stad vol hedendaagse kunst, feestelijke openingen, verrassende exposities en altijd bijzondere presentaties.

Meer weten
Intocht Sinterklaas 19 nov 2017

Intocht Sinterklaas

Op zondag 19 november zal Sinterklaas weer met zijn Pieten verschijnen op het Spaarne om een bezoek te brengen aan de binnenstad van Haarlem. De Stoomboot legt om 13:00 uur aan het Spaarne voor de Koudenhoorn t.o. de Valkestraat aan.

Meer info
Kerstmarkt Haarlem 9 dec 2017 - 10 dec 2017

Kerstmarkt Haarlem

Een weekendlang kerstmarkt in Haarlem!

De binnenstad van Haarlem wordt zaterdag 9 en zondag 10 december omgetoverd tot één grote kerstmarkt. Een lint van honderden kramen slingert zich door de binnenstad.
Deze kerstmarkt in is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste en gezelligste kerstmarkten in Benelux.

Er staan ruim 300 kerstkramen opgesteld langs de Kruisstraat, Krocht, Nieuwe Groenmarkt, Zijlstraat, Grote Markt, Koningstraat, Botermarkt, Gierstraat en het Proveniersplein.

Meer weten