Agenda

Tentoonstelling Leonardo da Vinci 5 okt 2018 - 6 jan 2019

Tentoonstelling Leonardo da Vinci

Op vrijdag 5 oktober wordt de eerste Nederlandse grote tentoonstelling van Leonardo da Vinci in het Teylers Museum in Haarlem geopend. Deze tentoonstelling zal tot en met zondag 6 januari 2019 te zien zijn. 

Meer informatie
Frans Hals en de Modernen 13 okt 2018 - 10 feb 2019

Frans Hals en de Modernen

Van zaterdag 13 oktober 2018 tot en met zondag 10 februari 2019 is de tentoonstelling Frans Hals en de Modernen te zien in het Frans Hals Museum. In deze tentoonstelling ontdekt u wat de impact van kunstenaar Frans Hals was op moderne schilders zoals Manet, Singer Sargent en Van Gogh. 

Meer informatie
Scrooge in Stadsschouwburg Haarlem 19 dec 2018 - 6 jan 2019

Scrooge in Stadsschouwburg Haarlem

Stadsschouwburg Haarlem staat de hele kerstvakantie in het teken van de nieuwe Scrooge-voorstelling. Het beroemde verhaal van Charles Dickens over de vrek Scrooge, zijn overleden compagnon Marley, zijn trouwe kantoorbediende Bob Cratchit en de drie geesten wordt dit keer op zijn kop gezet door de acteurs van de Haarlemse Toneelgroep Het Volk en zo’n dertig andere spelers, musici en dansers, waaronder veel kinderen. De tekst is onder handen genomen door de succesvolle toneelschrijver Don Duyns (‘Woef Side Story’ en ‘Snorro’), de regie is in handen van Javier Lopéz Piñón.

Meer informatie