Agenda

Frans Hals en de Modernen 13 okt 2018 - 24 feb 2019

Frans Hals en de Modernen

Van zaterdag 13 oktober 2018 tot en met zondag 24 februari 2019 is de tentoonstelling Frans Hals en de Modernen te zien in het Frans Hals Museum. In deze tentoonstelling ontdekt u wat de impact van kunstenaar Frans Hals was op moderne schilders zoals Manet, Singer Sargent en Van Gogh. 

Meer informatie
Sterrengala 4 mrt 2019

Sterrengala

Een spectaculaire avond met hoogstaande culinaire verrassingen van sterrenkoks, prachtige kazen en een heerlijk bijpassend wijnarrangement!
Optredens van diverse artiesten, een indrukwekkende veiling en een bijzondere loterij.

Deze memorabele avond draagt, zoals elke editie, bij aan ondersteuning van een doorlopend project van SOS Kinderdorpen: onderwijs en psychosociale zorg voor Syrische kindvluchtelingen. 

Meer informatie
Keukenhof 21 mrt 2019 - 19 mei 2019

Keukenhof

De Keukenhof in Lisse is de grootste bloementuin ter wereld met ruim zeven miljoen bloembollen die ieder seizoen weer worden geplant. Het is één van de mooiste attracties in Nederland, waar ook veel buitenlandse toeristen op af komen. Keukenhof is slechts 8 weken per jaar geopend en trekt in die korte tijd meer dan een miljoen bezoekers. Op de kleurrijke bloemenvelden rondom de lentetuin kun je prachtige bloeiende voorjaarsbloemen zien zoals krokussen, narcissen, tulpen en hyacinten. De tentoonstellingen in de bloementuin staan in 2019 in het kader van het thema Flower Power.

Meer informatie
Haarlemse Kermis Grote Markt 13 apr 2019 - 28 apr 2019

Haarlemse Kermis Grote Markt

De kermis op de Grote Markt zal dit jaar losbarsten op zaterdag 13 april en plaatsvinden tot en met zondag 28 april.

De altijd gezellige kermis is ook dit jaar weer even leuk! Elke dag kun je genieten van de leuskte attracties, spellen en lekkernijen. Op een aantal dagen zijn er speciale evenementen.

Meer informatie
Bloemencorso van de Bollenstreek 13 apr 2019 - 14 apr 2019

Bloemencorso van de Bollenstreek

Het 72ste Bloemencorso van de Bollenstreek rijdt op zaterdag 13 april vanuit Noordwijk, door de Bollenstreek naar Haarlem. Omstreeks 21.30 uur rijden de verlichte praalwagens het centrum van Haarlem binnen rijden.

Op zondag 14 april staan de praalwagens op de Gedempte Oude Gracht / Nassaulaan opgesteld. 

Het thema voor het Bloemencorso 2019 is 'Changing World'. 

Meer informatie